A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Робоча поїздка голови Бахмутської РДА

Дата: 27.10.2020 15:22
Кількість переглядів: 965

З метою перевірки стану виконання ремонтних робіт на об’єктах закладів освіти та відповідності графікам виконання робіт голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна відвідала школи, де виконуються будівельні роботи.

Спільно з представниками підрядної організації, директором школи Ольгою Бугою та секретарем Світлодарської міської ради Віталієм Воронкевичем обговорили реконструкцію покрівлі спортивної зали Світлодарської ЗОШ. Тривалий час руйнування покрівлі та стін привів спортивну залу майже до аварійного стану. З метою недопущення порушень технологічного процесу реконструкції на об’єкті регулярно працюють технагляд, відділ освіти моні торить ситуацію. Будівельне сміття вже прибрано, будівельники приступають до наступного етапу проекту – викладка стіни.

В Миронівський ЗОШ № 2 ремонтні роботи в малій спортивній залі виконані на 70 %, другий поверх вже повністю відремонтовано. Завдяки оперативній та якісній роботі відділу освіти на чолі з Гатченко Світланою вирішене питання протипожежної безпеки. До речі в обох школах смт Миронівський протипожежна сигналізація та інші питання безпеки вирішені тільки у цьому навчальному році, за весь час роботи учбових закладів. Під час спілкування Тетяни Єрохіної з директором Оленою Толстіковою керівник району вирішила питання забезпечення плиткою для покращення стану входів до школи. Наразі всі додаткові входи до школи використовувалися у зв’язку з карантинними заходами і повинні бути в гарному стані.

Спільно з представниками Луганської ЗОШ оглянули господарські приміщення, які постраждали під час обстрілів та потребують ремонту. Матеріали для ремонту надає обласний матеріальний резерв.

  • Всі проекти, які були розпочаті в галузі освіти у цьому році, будуть виконані. Позиція райдержадміністрації залишається незмінною – школи увійдуть до нових ОТГ максимально відремонтовані та з гарною матеріально-технічною базою, подіваюсь, що нашу справу продовжать колеги, - запевнила педагогічні колективи Тетяна Іванівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора