A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі завершується програма придбання житла для дітей-сиріт

Дата: 27.10.2020 10:46
Кількість переглядів: 688

Фото без опису

Сьогодні в Бахмутському районі вже майже завершується реалізація заходів щодо придбання житла за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Взагалі призначено грошову компенсацію на придбання житла 21 дитині, які мешкають в Бахмутському районі. На жаль, з них одній дитині відмовлено в придбанні житла. Окрім цього, придбано 5 квартир для дітей Следарської ОТГ та 1 квартиру для дитини Сіверської ОТГ.

27 жовтня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районної комісії з питань формування пропозицій щодо спрямування у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дітей, яким буде придбане житло або призначено грошову компенсацію та об’єктів, на які буде спрямована субвенція.

За результатами роботи комісії, з урахуванням результатів обстеження, було прийнято позитивне рішення щодо придбання житлового приміщення в м. Бахмут. дитині-сироті. І це буде 19 дитина, яку забезпечать житлом за рахунок відповідної субвенції. В листопаді планується придбання ще однієї квартири, яка буде останньою в цьому році.

Таким чином, 26 дітей, що залишились поза увагою батьків, не залишились поза увагою держави та спільними зусиллями із райдержадміністрацією їх забезпечено житлом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора