A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Прийом хворих в лікарнях Бахмутського району

Дата: 26.10.2020 10:54
Кількість переглядів: 948

Фото без опису

Ситуація з пандемією в Бахмутському районі залишається складною, у зв’язку з цим в районі вживається ряд заходів.

На території КНП «Світлодарська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» організовані маршрути пацієнтів для відвідувачів ланок первинної та вторинної медицини. Враховуючи пониження температури та можливих опадів, біля входу Світлодарської амбулаторії КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради» встановлюється намет. Це дозволить людям в належних умовах чекати на прийом лікарем.

Станом на 6 жовтня 2020 року на лікуванні в Світлодарській лікарні перебуває 60 хворих на пневмонію, в 23 випадках діагностовано хворобу COVID-19 .

КНП «Часовоярська міська лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» приймає також хворих на пневмонію (на ранок 26.10.020 - 5 пневмоній), хворих на ковід після виявлення направляють до лікарень, визначених для госпіталізації пацієнтів з COVID-19. В Часів Ярі маршрути пацієнтів спільно відпрацьовані між первинною та вторинною ланкою та військовими лікарями госпіталю.

37 пацієнта перебувають на лікарняному з діагнозом «пневмонія» в КНП «ЦПМСД Бахмутської районної ради».

Закликаємо всіх мешканців району до відповідальної поведінки. Не забувайте про відповідальність перед собою та перед своїми близькими. Зверніть увагу на статистику по Донецькій області. Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора