A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Роботи по реконструкції Світлодарської ЗОШ та Миронівської ЗОШ № 2 йдуть за планом

Дата: 23.10.2020 11:42
Кількість переглядів: 718

 

Фото без опису

Тривають роботи з реконструкції покрівлі спортивного залу будівлі Світлодарської ЗОШ. На даний час проводяться заплановані роботи з демонтажу залізобетонних плит перекриття та розбирання цегляних перегородок.Роботи виконуються із залученням спеціалізованої техніки для знімання, транспортування та розбирання демонтажних елементів, які виконуються підрядником своєчасно та відповідно до календарного графіку.

Під час демонтажу однієї з плит сталося обрушення частини стіни, яка мала тріщини і була під наклоном. Така ситуація була спрогонозована, тому підстави для паніки з боку колективу педагогів та батьків відсутні.

Наразі вже виготовлені ферми для покрівлі і будуть доставлені до об’єкту, за вихідні підрядна організація вивезе все будівельне сміття і приступить до викладки пошкодженої стіни.

Райдержадміністраціята відділ освіти тримають на порстійному контролі питання реконструкції покрівлі школи. Даний проект реалізуєтьсязавдякисубвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» в Бахмутському районі буде відремонтовано дах великої спортивної зали Світлодарської ЗОШ.

Ремонтні роботи в Миронівській ЗОШ № 2 (покрівлята ремонт малої спортивної зали) вже на фінішній прямій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора