A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі нагороджують лауреатів фестивалю «ЗОЛОТИЙ БАРВІНОК»

Дата: 22.10.2020 11:38
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

22 жовтня 2020 року в Бахмутському районному будинку культури нагороджували лауреатів фестивалю районного фестивалю пісенної творчості дорослих фольклорно-вокальних колективів та окремих виконавців «ЗОЛОТИЙ БАРВІНОК» . Урочисту церемонію нагородження відкрила голова Бахмутської райдержадміністрації  Тетяна Єрохіна. Привітав творчі колективи та солістів, працівників Бахмутському районному будинку культури, Тетяна Іванівна наголосила, що в умовах дотримання карантинних обмежень культурне життя Бахмутського району продовжується і  районний фестиваль «ЗОЛОТИЙ БАРВІНОК» тому яскравий приклад та успішний досвід проведення у форматі он-лайн.

 Серед 16 учасників фестивалю лауреатами стали Кольцов Михайло - соліст народної студії естрадного співу «Мажор плюс», Очкур Володимир - соліст народного чоловічого квартету «Свято» Бахмутського районного будинку культури. Приємною подією фестивалю стало народження дуету Дар’ї Горяістової та Інни Ковальової народного вокального ансамблю «Бахмутська вольниця», який яскраво та амбітно заявив про себе. Усі лауреати отримали Диплом фестивалю та цінні подарунки.

На завершення урочистостей лауреати районного фестивалю пісенної творчості дорослих фольклорно-вокальних колективів та окремих виконавців «ЗОЛОТИЙ БАРВІНОК» виконали свої композиції, які принесли їм перемогу.

Також голова райдержадміністрації висловила свою позицію стосовно передачі РБК до Бахмутської громади, як цілісного майнового комплексу та юридичної особи. Це дозволить зберегти і колектив і задовольнити потреби  мешканців селища Опитне  в питаннях культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора