A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі підводять підсумки конкурсу

Дата: 21.10.2020 16:19
Кількість переглядів: 778

Фото без опису

21 жовтня 2020 року відбулась робоча поїздка голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної до Калинівської сільської ради.

Свою робочу зустріч Тетяна Єрохіна розпочала з приємного - підведення підсумків районного фестивалю пісенної творчості дорослих фольклорно-вокальних колективів та окремих виконавців «ЗОЛОТИЙ БАРВІНОК», який відбувся в вересні у Бахмутському районі у форматі он-лайн. Серед 16 колективів та виконавців лауреатами даного фестивалю стали вокальний ансамбль «Водограй» Калинівського сільського будинку культури та солістка вокального ансамблю «Водограй» - Булгакова Наталія.

Творчий колектив «Водограй» привітав присутніх шанувальників своїми яскравими виступами, окремо зі словами поздоровлення виступила Калинівський сільський голова Наталія Бойко.

Другим питанням робочої поїздки Тетяни Єрохіної стало ознайомлення зі станом справ по облаштуванню молодіжного центру «Мікс» на базі Калинівського сільського будинку культури, на час відвідування вже здійснено фінансування даного заходу Програми економічного та соціального розвитку на 2020 рік у галузі молодіжної політики та профінансовано Калінівську сільську раду з обласного, районного та сільського бюджетів на загальну суму 200 тис.грн.. Треба зазначити вже здійснено придбання обладнання, матеріалів та предметів довгострокового користування, вивіски молодіжного центру «Мікс». На даний час тривають роботи з заміни та підключення водогіну для молодіжного центру та сільського клубу.

Ще одним з питань робочої поїздки було ознайомлення зі станом підготовки до роботи виборчої дільниці у с.Калиніна до місцевих виборів в Україні, які пройдуть 25 жовтня 2020 року.

Тетяна Єрохіна відмітила про позитивні результати діяльності Калинівського сільського голови Наталії Бойко та задовільний стан роботи



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора