A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Стан справ в Світлодарській лікарні Бахмутського району

Дата: 20.10.2020 15:06
Кількість переглядів: 2154

Фото без опису

Ситуація з пандемією в Бахмутському районі залишається складною. На сьогодні найбільша кількість хворих на пневмонію в КНП «Світлодарська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради», на ранок 20 жовтня 2020 року в лікарні перебувало 53 пацієнта. Одна хвора померла вночі.

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна зустрілася з головним лікарем Геннадієм Гуржиєм та секретарем Світлодарської міської ради Віталієм Воронкевичем. Під час зустрічі обговорили питання придбання 5 кисневих концентратів: один вже доставлено до лікарні , інші вже будуть придбані у найближчий час. Керівник району запевнила, що фінансування всіх заходів по COVID-19 здійснюється в першу чергу. Також голова райдержадміністрації запропонувала керівництву лікарні розглянути питання збільшення оплати праці медперсоналу, який задіяний в інфекційному відділенні.

Враховуючи зростання кількості хворих в районі, Тетяна Єрохіна ще раз звернула увагу керівництва міста на додержання карантинних заходів, а саме в сфері торгівлі та побутового обслуговування, під час проведення зустрічей , репетицій . Наразі зараз не варто організовувати поїздки з великим скупченням людей особливо за участю дітей.

Закликаємо всіх мешканців району до відповідальної поведінки. Не забувайте про відповідальність перед собою та перед своїми близькими. Зверніть увагу на статистику по Донецькій області. Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора