A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Нове рішення у благоустрої зони відпочинку знайшли у Світлодарську Бахмутського району

Дата: 20.10.2020 13:37
Кількість переглядів: 1233

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна, керівник ГО «Діти війни та трудового фронту» Віра Бєлоногова спільно з однодумцями продовжили благоустрій зони відпочинку на узбережжі водосховища.

Завдяки ініціативі Віри Григорівни та співпраці з міжнародними та неурядовими організаціями, органами влади у Світлодарську з’явилася сучасн6а зона відпочинку. Все почалося з облаштування танцювального майданчику, потім зробили тропу здоров’я, висадили квіти і ось нарешті взялися за дуже серйозну справу: побудування мангалів та столів для сервування.

Будівельні матеріали надав представник УВК ООН м.Словянськ, але виникла проблема з фахівцями, які можуть виконати ряд робіт. Керівник райдержадміністрації в рамках співпраці з підрозділами ДСНС та представниками цивільно-військового співробітництва забезпечила допомогу працівниками. До роботу підключилися КП «Веста» та Палац культури.

В подальшому розглядається питання можливості установки контейнерів для збору сміття та легкого навісу. Майбутня ОТГ буде мати можливість продовжити справу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора