A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

«Помаранчевий» рівень в Бахмутському районі: що заборонять і закриють

Дата: 16.10.2020 14:19
Кількість переглядів: 1479

 

Фото без описуЗ 19 жовтня в Бахмутському районі встановлюється «помаранчевий» рівень. Відповідне рішення прийнято на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На території району забороняється: проведення масових заходів за участю більше ніж 100 осіб та більше однієї особи на 20 кв. метрів площі будівлі або території; діяльність закладів, що надають послуги з розміщення, крім готелів; роботу після 24-ї та до 7-ї години розважальних закладів, а також суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування, крім послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

З понеділка,19 жовтня, в закладах загальної середньої освіти Бахмутського району запроваджується дистанційне навчання терміном на один тиждень. З 26 жовтня учні підуть на канікули. Бахмутська РДА рекомендує місцевим органам влади утриматися від проведення масових культурних та спортивних заходів,особливо це стосується змагань та репетицій за участю великої кількості дітей. Також звертає увагу дільничних комісій, які розташовані на території шкільних та позашкільних закладів освіти, на необхідність дотримання масочного режиму, обробки рук та дотримання маршруту по школі.

Враховуючи найбільшу кількість захворювань на пневмонію в населених пунктах майбутньої Світлодарської ОТГ та розташування в м. Світлодарськ лікарні, голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зустрілася з секретарем Світлодарської міської ради Віталієм Воронкевичем. Під час спілкування було обговорено необхідність обробки під’їздів, а особливо тих, де проживали госпіталізовані до лікарні. Керівник району звернула увагу на дотримання протиепідемічних заходів в дитячих садках та на необхідність додаткових закупівель засобів захисту.

Разом з тим, всі ремонтні та будівельні роботи на об’єктах районної комунальної власності будуть продовжені. Транспортних рух буде здійснюватися за графіком.

Прийом громадян в установах районної державної адміністрації буде обмежено. Заяви та звернення можна подати через скриньку або через виклик фахівця у разі необхідності надання консультації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора