A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі оновлюють стан учбових закладів

Дата: 15.10.2020 15:42
Кількість переглядів: 657

Фото без опису

Раціональний підхід до розподілу бюджетних коштів та співпраця з соціальним партнерами дозволили суттєво покращити стан учбових закладів району в 2020 році. Ремонт класних кімнат, санітарних вузлів, оновлення матеріально-технічної бази шкіл Бахмутського району знаходиться на завершальній стадії, також розпочинаються роботи, які направлені на поліпшення якості інтернет-послуг для закладів загальної середньої освіти Бахмутського району, які розташовані на лінії зіткнення.

Позиція Бахмутської РДА залишається незмінною у частині виконання максимального обсягу робіт до передачі об’єктів спільної комунальної власності у власність громад.

Всі будівельні та ремонтні роботи знаходяться під особистим контролем голови райдержадмін6страції Тетяни Єрохіної. Відділ освіти здійснює оплату тільки після виконання певного обсягу робіт і особистої перевірки кожного об’єкту. До кінця поточного року на всіх ділянках ремонтні роботи будуть завершені.

Керівництво багатьох закладів шкільної та позашкільної освіти також співпрацює з міжнародними організаціями та неурядовими вітчизняними фондами через участь у конкурсах та грантах. Наразі, на стадії завершення проект Світлодарського ЦДЮТ по ремонту глядацької зали.

Участь районного бюджету у співфінансуванні программ, які реалізуються за рахунок державного бюджету, дозволила придбати шкільні автобуси, обладнання для харчоблоків та їдалень та розпочати ремонти в спортивних залах двох шкіл, які розташовані на лінії зіткнення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора