A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі дякували захисникам України

Дата: 13.10.2020 13:43
Кількість переглядів: 978

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна привітала військових та представників цивільно-військового співробітництва з Днем захисника України.

Сьогодні військові не тільки захищають рідну землю, вони завжди поруч у вирішенні тяжких проблем району. Тільки за останні 3 місяці рядовий та офіцерський склад неодноразово приходив на допомогу мешканцям і місцевій владі. Особливо це відчувається в таких населених пунктах, як смт Луганське, с-ща Травневе, Гладосово, Новолуганське.

Керівник району подякувала військовим за допомогу у тушінні пожеж, відзначила своєчасність надання медичної допомоги в невідкладних випадках та підкреслила важливість взаємодії і взаємоповаги у складних ситуаціях. Завдяки співпраці вдалося покращити стан дороги на селище Травневе, відремонтувати покрівлі пошкоджених домогосподарств та родині волонтера (разом з ДСНС). Неодноразово хлопці разом з групою цивільно-військового співробітництва допомагали школам та дитячим садкам. Зі свого боку райдержадміністрація надавала і буде надавати допомогу в питаннях облаштування побуту, налагодженні комунікацій зі службами та установами державної влади.

Керівний склад військової частини подякував за зустріч та запевнив, що і у подальшому представники Збройних сил України з честю будуть виконувати свій обов’язок і завжди прийдуть на допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора