A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відновили електропостачання!

Дата: 13.10.2020 13:18
Кількість переглядів: 680

Фото без опису

На території Бахмутського району Донецької області розташоване
смт. Луганське, яке знаходиться в «сірій» зоні та наближене до лінії розмежування.

З 30 вересня 2020 року у зв’язку з пошкодженням електропостачання сильними поривами вітру 1250 абонентів смт. Луганське залишились без світла. Співробітниками ПАТ «ДТЕК Донецькі електромережі» НП Бахмутський РЕМ, в межах доступу, були частково проведені відновлювані роботи, але 250 абонентів залишались без світла та водопостачання, оскільки забір води здійснюється зі свердловин електричними насосами. Також виникла складна ситуація зі збереженням продуктів харчування. Це не перший випадок пошкодження та довготривалого відновлення електропостачання в смт. Луганське, оскільки необхідний безпечний доступ до пошкоджених ліній передач та встановлення режиму «тиші».

З метою надання допомоги населенню, за проханням райдержадміністрації гуманітарною організацією «Людина в біді» були надані ємкості та насос для підвозу води мешканцям, Донецькою ОДА був наданий мобільний генератор.

За інформацією від диспетчера ПАТ «ДТЕК Донецькі електромережі» НП Бахмутський РЕМ 12 жовтня 2020 року співробітниками Бахмутського РЕМ були завершені ремонтні роботи електропостачання в смт. Луганське у повному обсязі.

Голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна висловлює подяку Донецькій ОДА, цивільно-військовому співробітництву, спільному центру з контролю та координації, ПАТ «ДТЕК «Донецькобленерго», працівникам ПАТ «ДТЕК Донецькі електромережі» НП Бахмутський РЕМ, ГО «Людина в біді» за допомогу у вирішенні відновлення електропостачання мешканцям Бахмутського району.

Тільки спільними зусиллями та згуртованістю дій можливо досягти позитивних результатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора