A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі вирішать 10-річну проблему

Дата: 12.10.2020 11:21
Кількість переглядів: 1152

Фото без опису

Завдяки  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» в Бахмутському районі буде відремонтовано дах великої спортивної зали Світлодарської ЗОШ.

Питання аварійного стану покрівлі турбувало не тільки колектив учнів, педагогів і батьків, а й всіх мешканців міста. Майже 10 років проблема залишалася  невирішеною, і з кожним роком стан будівлі ставав все гіршим. Неодноразово  райдержадміністрація особисто та в особі відділу освіти піднімала питання можливості реалізації  про виділення коштів на ремонт, через подачу заявок  до ДФРР, міжнародних неурядових організацій.

Бахмутська РДА звернулася за допомогою до керівництва Донецької ОДА, завдяки особистій підтримці голови ОДА Павла Кириленка та його команди питання вирішено позитивно.

На сьогодні в школі розпочаті ремонтні роботи. З метою перевірки якості виконання ремонтних робіт та обговорення робочих питань голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна відвідала Світлодарську ЗОШ 1-3 ступенів. Власними силами колектив педагогів та батьків звільнили приміщення від меблів та спортінвентарю, що дозволило оперативно приступити до робіт. Враховуючи, що термін на виконання реконструкції обмежений, всі роботи необхідно завершити в цьому році.

Станом на 12 жовтня підрядною організацією виконані підготовчі роботи до початку демонтажу плит перекриття.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора