A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі промоніторили «уявних» ВПО

Дата: 07.10.2020 08:43
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

7 жовтня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання районних комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 9 заяв стосовно призначення житлової субсидії та 1 заява про включення до ЄДАРП і надання пільг за фактичним місцем проживання. Одному заявнику відмовлено, оскільки заявник не працює, не перебуває на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовує можливості, передбачені законодавством, задля покрашення свого матеріального становища.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 51 заява. За 50 заявами комісією прийняті рішення про призначення різних видів соціальних виплат.

Разом з тим 1 внутрішньо переміщеній особі відмовлено у призначенні щомісячної адресної допомоги ВПО на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, оскільки в ході перевірки відомостей було виявлено перебування у власності ВПО житлових приміщень на території Бахмутського району придатних для проживання. Наразі управління ретельно перевіряє справи ВПО, які періодично міняють фактичне місце проживання з одного населеного пункту до поруч розташованого другого.

Крім того, виявляються факти, коли заявник має у власності два об’єкта нерухомого майна і звертається за виплатою адресної допомоги. Позиція райдержадміністрації полягає в раціональному та цільовому використанні державних коштів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора