A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Лікарні Бахмутського району повинні налаштовуватися на нові умови робіт

Дата: 05.10.2020 13:08
Кількість переглядів: 844

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з головними лікарями та представниками міських рад стосовно подальшої роботи медичних закладів після завершення процесу децентралізації та своєчасного реагування на випадки захворювання на короно вірусну інфекцію.

Лікарні закладів медичної допомоги вторинного рівня, а в районі це КНП «Часовоярська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради», КНП «Світлодарська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради», КНП «Сіверська багатопрофільна лікарня планового лікування Бахмутської районної ради» з 1 січня 2021 року згідно з бюджетним законодавством перейдуть на фінансування з бюджетів ОТГ, також до власності громад повинні перейти і цілісні майнові комплекси лікарень. Під час наради було звернуто увагу, що Сіверська громада повинна була прийняти у власність лікарню з моменту створення територіальної громади. До кінця жовтня головним лікарям необхідно визначитися з потребою в фінансовій підтримці та надати пропозиції до формування бюджетів і програм, в іншому випадку роботи мед закладів може бути паралізована.

Окремими питаннями розглянули стан подання на затвердження планів розвитку лікарень та укладення договорів про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій щодо наданням медичної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора