A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відзначили ювілей ансамблю «Джерела»

Дата: 02.10.2020 11:59
Кількість переглядів: 555

Фото без опису

У цьому році в нас співоче свято -

В ансамблю «Джерела» - маленький ювілей!

Бо 20 років – це ще небагато,

Проте, це роки, сповнені ідей!

1 жовтня о 18:00 відбувся звітний концерт ансамблю української пісні «Джерела». У Великої залі Палацу культури на адресу вокального колективу «Джерела» прозвучало багато вітальних слів від друзів та поціновувачів української пісні.

Секретар Світлодарської міської ради Віталій Воронкевич привітав колектив з двадцятирічним ювілеєм, та за дорученням голови Бахмутської районної державної адміністрації Тетяни Єрохіної вручив керівнику колектива сертифікат на п'ять тисяч гривень. До речі, Тетяна Іванівна вже не перший раз підтримує колектив «Джерела» . У вересні 2019 року  вона сприяла поїздці  ансамблю до Львова на  Міжнародний Фестиваль «Золоті роки»,  тому що вона є небайдужою до збереження національної спадщини .

Начальник групи цивільно-військового співробітництва підполковник Ігор Ляскович, був приємно здивований багатогранним репертуаром колективу і висловив глибоку подяку керівнику ансамблю Шадріній Ніні Андріївні, як визнання співочих заслуг та відданості українській пісні.

Також привітати колектив з ювілеєм прийшли колективи Палацу культури: зразковий ансамбль бального танцю " Нараяна", ансамбль народних інструментів «Акорд», учасники Літературний клуб «Поетичне слово Світлодарська». Всі вони підготували творчі номери іменинникам.

20-річний музичний шлях колективу складався з років, сповнених творчого пошуку, відданості українській пісні, збереженню української культурної спадщини. Подорожі  та виступи ансамблю були яскравими та незабутніми. На концерті колектив отримав подяки, дипломи, подарунки, вдячні оплески глядачів – шанувальників української пісні, тому що саме вони завжди з теплом і любов'ю приймаєте всі виступи колективу.

Чаруючі мелодії ансамблю української пісні «Джерела» лунають, як  голос душі народу, сповнений безмежної любові до святої матері землі, до Батьківщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора