A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі відзначили день усиновлення

Дата: 01.10.2020 10:21
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

30 вересня голова Бахмутського району Тетяна Єрохіна разом із службою у справах дітей привітала з днем усиновлення сім’ї, які виховують усиновлених дітей та дітей під опікою в м. Часів Яр, м. Світлодарськ та смт. Миронівський.

Сьогодні в Бахмутському районі в 8 сім’ях усиновлювачів зростають 11 усиновлених дітей, в 56 опікунських сім’ях 79 дітей під опікою та в 4 прийомних сім’ях виховуються 9 дітей з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У своєму привітанні Тетяна Єрохіна зазначила, усиновлення – це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати дітям. Діти – наша надія на майбутнє, і щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі повинні пам’ятати про свою відповідальність піклуватись про кожну дитину. Під час спілкування з родинами обговорили питання харчування дітей, оздоровлення, медичного обслуговування. На сьогодні скарг від батьків не надходило, дітям приділяється належна увага і в дитячих садках, школах, охоплені вони і позашкільною освітою.

Родини отримали подарунки та солодощі від Бахмутської райдержадміністрації та благодійної допомоги.

Метою цього свята є привернення уваги до проблем дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вжиття заходів для забезпечення їх прав та найкращих інтересів, популяризації національного виховання.

Щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть щирі привітання та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора