A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

«Осінь життя» в Бахмутському районі барвиста і турботлива

Дата: 01.10.2020 09:28
Кількість переглядів: 429

Незважаючи на карантинні заходи щодо запобігання поширення коронавірусної  інфекції COVID-19, працівники комунальної установи «Бахмутський районний  територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» продовжують працювати в посиленому режимі та щоденно дбають про те, щоб в умовах карантину громадяни похилого віку,  особи з інвалідністю та громадяни, які опинились у складних життєвих обставинах отримували необхідні соціальні послуги,не відчували нестачу уваги, душевного тепла та спілкування.

Напередодні Дня людей похилого віку та Дня ветерана, КУ «Бахмутський райтерцентр» засвідчує глибоку повагу до найстарших представників нашого району, щиро вітає та висловлює теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. 

Дбаючи про те, аби жодна людина не залишилася без уваги, працівниками терцентру видаються продуктові  набори, за рахунок коштів районного бюджету, які в період пандемії є вкрай важливою підтримкою для громадян похилого віку.

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана – данина поваги  найстаршим людям, багатим на життєвий досвід, які витримали тягар воєнного лихоліття, подарували нам свободу. Турбота про них – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави.

Шановні громадяни похилого віку!

Нехай не тільки сьогодні, а й кожен день, вас оточують увагою  і піклуванням!

Бажаємо вам міцного здоров'я, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора