A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Педагоги Бахмутського району отримали привітання, нагороди і довгоочікувані подарунки

Дата: 01.10.2020 08:43
Кількість переглядів: 1072

Фото без опису

Урочистості з нагоди професійного свята вчителів відбулися по локаціям (м. Часів Яр, смт. Миронівське, м. Світлодарськ), але свято було справжнім і надовго запам’ятається всім присутнім.

До Миронівської ЗОШ № 1 завітали педагоги Миронівської ЗОШ № 2, Луганської ЗОШ та дитячих садків цих населених пунктів. Подяки від Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації, грамоти від Бахмутської райдержадміністрації та відділу освіти отримали молоді фахівці та досвідчені педагоги. Тетяна Єрохіна, голова Бахмутської районної державної адміністрації, привітала представників колективів та подякувала за високий професіоналізм та піклування за життя дітей. Приємною новиною для учбових закладів стала звістка про обладнання для їдалень, яке було доставлено саме в цей день. Світлана Гатченко, начальник відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації та Тетяна Заморська, голова Бахмутської районної організації профспілки працівників освіти і науки України, звертаючись до вчителів, підкреслили важливість соціального партнерства. Від профспілки грошові нагороди отримали педагоги і колективи.

Акутова зала Світлодарської ЗОШ гостинно зустрічала колег з гімназії та Новолуганської школи, дитячих садочків. Зі сцени лунали вітання, побажання, сюрпризом для всіх став виступ великого шкільного хору Світдлодарської ЗОШ. Керівник району привітала присутніх та зазначила, що освіта залишається в пріоритетах, і до кінця року всі проекти будуть завершені.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора