A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У Бахмутській райдержадміністрації відбулося засідання колегії в онлайн режимі

Дата: 30.09.2020 13:29
Кількість переглядів: 501

Фото без опису

29  вересня 2020 року в Бахмутській райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Тетяни Єрохіної відбулося засідання колегії райдержадміністрації в режимі онлайн.

На засіданні колегії були розглянуті такі питання:

1. Про підготовку об'єктів житлово-комунального господарства та бюджетної сфери до опалювального періоду 2020-2021 років. 

2.   Про хід виконання в І півріччі 2020 році заходів Програми зайнятості населення щодо забезпечення зайнятості населення Бахмутського району на 2018-2020 роки.

Після доповіді начальника структурного підрозділу райдержадміністрації, під час обговорення  першого питання порядку денного щодо підготовки об'єктів житлово-комунального господарства та бюджетної сфери до опалювального періоду 2020-2021 років,  голова райдержадміністрації акцентувала увагу місцевих голів району,  керівників підприємств житлово-комунального господарства району  щодо головного завдання — якісної та своєчасної підготовки до опалювального сезону. Було рекомендовано взяти під особистий контроль своєчасне укладання договорів на отримання лімітів природного газу на опалювальний період, забезпечити необхідний запас палива для котельних, які працюють на твердому паливі. Місцевим головам району було рекомендовано здійснювати контроль за завершенням підготовки об'єктів житлово-комунального господарства населених пунктів до опалювального сезону  та за розрахунками за спожиті енергоносії. Особливу увагу головою райдержадміністрації Тетяною Єрохіною було звернуто на підготовку до опалювального сезону житлового фонду Часовоярської міської ради.

Під час розгляду другого питання порядку денного колегії голова райдержадміністрації рекомендувала Бахмутському міському центру зайнятості активізувати роботу щодо створення нових робочих місць на території місцевих рад району та поширювати інформацію про вакансії, можливості професійного навчання, послуги служби зайнятості через ЗМІ, місцеві ради та заклади освіти.

Після розгляду та обговорення питань порядку денного колегії голова райдержадміністрації доручила структурним підрозділам підготувати відповідні проєкти розпоряджень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора