A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Педагоги майбутньої Часовоярської ОТГ приймали вітання

Дата: 30.09.2020 09:58
Кількість переглядів: 1284

Фото без опису

29 вересня 2020 року у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 Бахмутської районної ради Донецької області відбулося районне урочисте свято з нагоди Дня працівників освіти. В цьому році, у зв’язку з карантинними заходами, районне свято проводиться за трьома локаціями: м. Часів Яр, м. Світлодарськ та смт. Миронівське.

На святі були присутні почесні гості: Тетяна Єрохіна, голова Бахмутської районної державної адміністрації; Світлана Гатченко, начальник відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації; Тетяна Заморська, голова Бахмутської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Керівник району зазначила, що головне завдання влади – це створити умови для якісної та творчої роботи педагогів, забезпечити виконання законодавства з питань оплати праці. Дуже важливо, що сьогодні освітяни та адміністрація залишаються соціальними партнерами. В вирішенні багатьох питань допомагає профспілка.

23 педагога освітніх закладів міста Часів Яра та села Калинівка були відзначені почесними нагородами: подяками Департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації; почесним знаком «Золотий фонд освіти Бахмутського району Донецької області», грамотами Бахмутської районної державної адміністрації та грамотами відділу освіти Бахмутської районної державної адміністрації.

На адресу педагогів району звучали слова вдячності за їх мудрість, далекоглядність, самовідданість, терплячість, лагідність і суворість, любов до дітей та своєї справи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора