A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА комісії з питань призначення державної соціальної допомоги знову працюють в онлайн–режимі

Дата: 30.09.2020 08:40
Кількість переглядів: 500

 

У зв’язку зі збільшенням випадків захворюваності на коронавірус та з метою недопущення розповсюдження хвороби всі комісії при райдержадміністрації перейшли на режим онлайн.

30 вересня голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела в онлайн - режимі засідання районних комісій з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання і призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Під час розгляду заяв була звернута увага нам недостовірність даних, поданими окремими громадянами, в частині отриманих доходів. Не всі заявники вказують грошову допомогу від гуманітарних організацій.

Членами комісії з питань призначення житлової субсидії, надання пільг за фактичним місцем проживання сьогодні розглянуто 12 заяв стосовно призначення житлової субсидії. Відмовлено в призначенні житлової субсидії - 4 заявникам, оскільки заявники не працюють, не перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості та не використовують можливості, передбачені законодавством, задля покращення свого матеріального становища.

На засіданні комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам розглянуто 70 заяв. За результатами розгляду усі заяви були розглянуті позитивно. Внутрішньо переміщеним особам будуть призначені різні види соціальних виплат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора