A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Бахмутська РДА продовжує співпрацю з гуманітарними організаціями

Дата: 29.09.2020 15:19
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

Міжнародні неурядові організації (АКТЕД, ІМПАКТ) продовжують реалізацію програми зі зниження рівня вразливості населення до ризиків надзвичайних подій та ситуацій на території Бахмутського району (в першу чергу це населенні пункти, які знаходяться поблизу лінії розмежування).

Обстріли, мінні поля, боєприпаси, що не вибухнули, часті відключення водопостачання та електропостачання: таким є повсякденне життя мешканців цих населених пунктів. Природні, промислові та екологічні небезпеки також становлять істотний ризик для життя і здоров’я людей.

Сьогодні, 29 вересня 2020 року, представники Бахмутської райдержадміністрації, ДПРЗ-8 ГУ ДСНС України у Донецькій області спільно з фахівцем з геоінформаційних систем міжнародної неурядової організації АКТЕД, провели зональну оцінку ризиків на території Бахмутського району, проаналізували ризики та вразливість на природні та антропогенні фактори для кожного населеного пункту району. Ця робота проведена з метою підвищення обізнаності про реальні ризики та створення спроможності в подальшому уникнути небезпеки від надзвичайних ситуацій.

Керівництво Бахмутського району на чолі з головою райдержадміністрації Тетяною Єрохіною вдячне міжнародній неурядовій організації АКТЕД за ефективну співпрацю щодо вирішення вищезазначених питань та надання топографічних карт із даними потенційних природних та антропогенних ризиків на території Бахмутського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора