A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Всі педагоги Бахмутського району отримали грошову винагороду

Дата: 29.09.2020 10:29
Кількість переглядів: 905

Фото без опису

Щорічно до дня вчителя в Бахмутському районі виплачується грошова винагорода в розмірі до одного посадового окладу (ставки заробітної плати) за сумлінну працю, зразкове виконання покладених на них обов’язків. Не став винятком і цей рік.

277 педагогів отримають винагороду разом з заробітною платою за вересень. Загальна сума виплати складає більше 1 мільйона гривень.

Таке рішення було прийняте Бахмутської райдержадміністрацією спільно з відділом освіти. 2020 рік був складним для всієї шкільної спільноти, але колектив педагогів та учнів гідно витримали цей іспит.

Сьогодні з боку влади створюються належні умови для праці вчителя. Всі школи забезпечені сучасними меблями, дидактикою та сучасними засобами навчання для початкової школи. Тривають роботи по облаштуванню кабінетів. З метою своєчасної доставки педагогів та учнів до закладів освіти додатково буде організовано 2 маршрути для шкільних автобусів.

У зв’язку з карантинними обмеженнями заходи з нагоди святкування Дня вчителя пройдуть в онлайн режимі та в колективах з дотриманням вимог, але це не завадить кожному подякувати вчителям за їх працю та за їх відданість праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора