A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Стан навчальних закладів Бахмутського району покращується

Дата: 28.09.2020 17:17
Кількість переглядів: 572

Фото без опису

До кінця року в закладах освіти Бахмутської районної ради будуть завершені ремонтні роботи за рахунок державного та районного бюджету, проект за кошти в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України Європейського інвестиційного банку буде завершено в 2021 році.

28 вересня 2020 року голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна з робочим візитом відвідала заклади освіти, в яких проводяться капітальні та поточні ремонти за рахунок коштів субвенції з районного бюджету та залучених коштів в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України Європейського інвестиційного банку.

Першим став навчальний заклад № 10 «Веселка» Світлодарськох міської ради. На сьогодні тривають роботи з утеплення фасаду дошкільного закладу, підготовлені групи для початку робіт. Представники дошкільного закладу зазначили, що підрядна організація працює без порушень термінів виконання робіт, роботи виконуються якісно. З метою недопущення затримок в реалізації проекту керівництво дошкільного закладу спілкується в режимі онлайн з координаторами програми.

Спільно з начальником відділу освіти Світланою Гатченко оглянули хід робіт в Миронівській ЗОШ № 2, де ведуться роботи в малій спортивній залі. Спортивні зали в багатьох школах давно вже потребують ремонту, приміщення цієї школи були найгіршими. Підрядна організація виконала майже 50 % робіт, зовнішній вигляд суттєво змінився. Навіть сьогодні, коли планово була відсутня електроенергія , роботи не зупинились. Паралельно з ремонтом виконуються роботи по становленню протипожежної сигналізації.

В Миронівський ЗОШ № 1 ведуться роботи силами колективу в майбутній кімнаті психологічного розвантаження . На святі першого дзвоника керівник району подарувала для цієї кімнати лінолеум, міжнародні організація надала сучасне обладнання, колектив педпрацівників придбав необхідні матеріали для завершення ремонту. Директор школи також показала, як батьки креативно прикрасили площу перед центральним входом до школи.

На сьогодні в районі реалізується ще декілька проектів, всі вони повинні бути завершені у цьому році.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора