A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Зупинки, вуличне освітлення та диспетчеризація ліфтів – в Бахмутському районі перевіряли стан використання субвенцій

Дата: 28.09.2020 16:22
Кількість переглядів: 928

Фото без опису

З метою моніторингу стану освоєння коштів районного бюджету (субвенцій на соціально-економічний розвиток) та недопущення неякісного на несвоєчасного виконання робіт за бюджетні кошти голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна разом з фахівцями райдержадміністрації побувала на об’єктах, де завершені та ведуться роботи.

У м. Світлодарськ завершено ремонт системи опалення у будівлі виконкому Світлодарської міської ради та розпочато поточний ремонт покрівлі будівлі. Під час огляду робіт керівник району звернула увагу на необхідність приведення у відповідність до законодавства питання оренди приміщень установами та організаціями. Наразі будівля міської ради потребує ремонту, як кабінетів так і зали для урочистого розпису молодят.

КП «Веста» виконало диспетчеризацію пасажирських ліфтів багатоповерхових житлових будинків м.Свілодарська що значно покращило якість зв’язку в 13 будинках.

Не розпочаті роботи по капітальному ремонту диспетчеризації пасажирських ліфтів багатоповерхових житлових будинків м.Свілодарська що викликає занепокоєність. Роботи будуть прискорені, щоб до кінця року вирішити одну з проблем багатоповерхівок міста.

Луганська селищна рада завершила поточний ремонт вуличного освітлення в смт. Луганське та с. Воздвиженка. Розпочаті підготовчі роботи КП «Луганське» по плануванню території для розміщення зупиночних павільйонів на дорогах комунальної власності Луганської селищної ради по вулицям Пушкіна, Западна, Миру, Аптечна. Самі павільйони вже придбані. На території Миронівської селищної ради відвідали Палац культури, в якому проведено капітальний ремонт глядацької зали. Тривають ремонтні роботи з капітального ремонту харчоблоку дошкільного навчального закладу № 7 «Теремок» Миронівської селищної ради. Оглянуто житловий фонд, завдяки бюджетним коштам був відновлено фасад житлового дому по вул.Миру 10А.

Під час робочої поїздки керівникам були надані рекомендації щодо своєчасного та раціонального використання бюджетних та залучених коштів. Також було запропоновано в майбутньому комплексно вирішувати проблематичні питання, а саме враховувати, що біля зупинки повинно бути світло та зроблений підхід, фасад будинків планувати разом з благоустроєм прилеглої території, окремо звертати увагу на термомодернізацію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора