A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Оперативна інформація про ремонт мосту в Бахмутському районі

Дата: 28.09.2020 15:33
Кількість переглядів: 1550

Фото без опису

 

Ремонт мосту – шляхопроводу на автомобільній дорозі державного значення М – 03 Київ Харків – Довжанський, км 730+554 відбувається без порушень графіку та з дотриманням всіх вимог безпеки.

Враховуючи багаточисельні звернення  громадян, мешканців  населених пунктів Миронівський, Луганське та Світлодарськ, стосовно об’їзду шляхопроводу та з метою ознайомлення стану робіт голова Бахмутської РДА  Тетяна Єрохіна побувала на об’єкті.

Всі підготовчі роботи завершені, відбувається демонтаж конструкції мосту, встановлені побутові тимчасові конструкції для працівників. Представник  товариства з обмеженою відповідальністю "ХАРКІВМІСТДОРБУД" повідомив, що роботи ведуться за планом, за умовами договору термін закінчення робіт заплановано в 1 півріччі 2021 року, але сподіваються, що завершать значно раніше. Під час спілкування обговорили можливі варіанти скорочення маршруту об’їзду, було досягнуто домовленості, що задля безпеки громадян на сьогодні необхідно їхати за  двома можливими маршрутами: через Зайцеве – Кодема –  Семигір’я  або через селище Роти.

Наразі розпочатий частковий ремонт дільниці дороги від М03   Гольма – Доломітне –Микитівка. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора