A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Наслідки великої пожежі в Бахмутському районі будуть ліквідовані

Дата: 28.09.2020 10:22
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питань ліквідації наслідків пожежі в селищах Новолуганське та Травневе.

Керівник району довела інформацію по пожежі, яка сталася 26 вересня 2020 року. Хронологія подій того дня наступна:

13:00 зі сторони непідконтрольного н.п. Доломітне в напрямку БАС загорання сухої трави, до БАС виїхав 1 розрахунок ДСНС м.Світлодарськ, по доповіді чергового загрози жилим будинкам не було. Вогонь з Доломітного пішов в напрямку до н.п.Травневе , до місця пожежі виїхав другий розрахунок ДСНС м.Світлодарськ. Виникла пожежа в Травневому , по вул Зеленій загорілись господарські забудівлі та один будинок. Працювали бригади з Світлодарська, машину направив БАС, допомогу надавав КП Первомайське. З Часового яру їде до Травневого була направлена цистерна з водою. В 19:44 прибув розрахунок м.Костянтинівка, в 19:33 прибув 1 розрахунок ДСНС м.Слов'янська. За інформацією чергового ДСНС ліквідація в н.п.Траневе осередків пожежі відбулася в 01:00. ДСНС м. Світлодарськ машина з чергування повернулася в 03:00 ночі. Постраждалих цивільних немає.

Наслідки пожежі : 2 господарські будівлі згоріли по вул. Тиха 24 та 27; та всередині будинок вигорів по вул. Зелена буд.1.Постраждалих цивільних немає.

Тетяна Іванівна повідомила, що з боку райдержадміністрації буде надана допомога у відновленні за рахунок матеріального резерву , а також необхідно надати допомогу у підготовці документів для розгляду на засіданні комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям Бахмутського району.

Крім того, було зазначено , що великої пожежі можливо було б уникнути, як і інших випадках, якби було викошено траву в населених пунктах. Певні труднощі виникають при гасінні внаслідок того, що населені пункти розташовані біля лінії зіткнення.

З боку райдержадміністраціії висловлюється слова подяки підрозділам ДСНС за оперативні дії при гасінні пожежі, а також групі ЦВС м. Світлодарськ за оперативне реагування. Представники гуманітарної місії «Проліска» по Світлодарську продовжують надавати допомогу мешканцям, як і завжди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора