A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі готові до проведення програми імунізації

Дата: 25.09.2020 10:46
Кількість переглядів: 548

 

25 вересня 2020 року о 10.00 голова Бахмутської райдержадміністрації сумісно із структурними підрозділами райдержадміністрації прийняла участь у засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії (далі – Комісія) при Донецькій облдержадміністрації, яка з метою вжиття заходів щодо запобігання поширенню в області випадків захворювань, спричинених коронавірусом SARS-CoV-2 проходила в онлайн-режимі. На засіданні комісії було розглянуто наступні питання:

1. Епізоотична ситуація зі сказу тварин, заходи з профілактики, локалізації та ліквідації на території Донецької області.

2. Розгляд та затвердження програми пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території Донецької області;

3. Інформація щодо оновлення та доукомплектування створених резервів засобів для локалізації та ліквідації спалахів особливо небезпечних, в тому числі спільних для людей і тварин, інфекційних захворювань.

Під час засідання Головним управлінням Держпродспоживслужби у Донецькій області було зазначено, що Бахмутський район готовий до проведення програми пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу на території району. Зі свого боку райдержадміністрацією до виконання зазначених заходів передбачено в місцевому матеріальному резерві відповідні матеріальні цінності для ліквідації спалахів особливо небезпечних, в тому числі спільних для людей і тварин, інфекційних захворювань на території Бахмутського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора