A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Звернення громадян на особистому контролі голови Бахмутської РДА

Дата: 25.09.2020 10:17
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела особистий прийом громадян мешканців району.

Мешканка селища Гладосове повторно звернулась з питання забезпечення безкоштовними ліками онкохворого чоловіка. Під час спілкування було з’ясовано , що хворий отримав пільговий рецепт від лікаря Новолуганської амбулаторії, але ліки не придбав. Керівник району особисто пояснила, в якій аптеці можливо придбати необхідні ліки, а у разі їх відсутності фармацевт повинен зробити замовлення.

Збільшилась кількість звернень від учасників АТО стосовно їх пільг. З цього приводу Тетяна Іванівна надала доручення повторно вивчити потреби сімей даної категорії, особливу увагу звернути на дітей в частині можливості оздоровлення, а з місцевими радами провести роботу по наданню житла таким родинам. Наразі у м. Світлодарськ родині учасника бойових дій надали житлову площу.

Разом з тим голова райдержадміністрації зробила зауваження фахівцям щодо своєчасного та змістовного реагування на звернення громадян і недопустимості формальних відповідей. На недостатньому рівні проводиться роз’яснювальна робота на рівні місцевих рад, дуже багато питань повинні вирішуватися саме на місцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора