A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі почнуть будувати модульну амбулаторію і придбають нові автомобілі для медиків

Дата: 23.09.2020 16:58
Кількість переглядів: 1102

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна взяла участь у роботі сесії Новолуганської сільської ради. Головне питання, яке турбувало керівництво району – це виділення коштів на співфінансування будівництва модульної амбулаторії сімейного типу в смт. Новолуганське у розмірі близько 780 тисяч грн.. та виділення коштів у сумі 55, 2 тис. грн. на придбання автомобіля для Новолуганської амбулаторії. Ці суми становлять всього 10% від загальної вартості, 90 відсотків – кошти державного бюджету.

Про реалізацію державної Програми покращення послуг сімейної медицини розповів присутнім на сесії головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Бахмутської районної ради Андрій Петриченко, також зупинився на кадрових питаннях і повноваженнях адміністрації КУНП..

Після активного обговорення вищезазначених питань депутати прийняли рішення про виділення коштів на співфінансування будівництва амбулаторії та на покращення ії матеріально-технічного стану ( придбання автомобіля).

Бахмутська райдержадміністрація висловлює щирі слова вдячності депутатському корпусу Новолуганської сільської ради за розуміння проблеми та надання фінансової допомоги щодо вирішення питання якісного та своєчасного надання медичних послуг мешканцям віддалених населених пунктів Бахмутського району, які знаходяться на лінії розмежування.

Керівник району відповіла на запитання депутатів, зупинилась на алгоритмі майбутньої передачі об’єктів спільної комунальної власності, а також зазначила, що на сьогодні дійсно багато проблемних питань в районі і тільки спільними зусиллями можливо покращити життя кожного мешканця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора