A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Проблеми готовності до зими в Бахмутському районі

Дата: 23.09.2020 12:01
Кількість переглядів: 880

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела робочу нараду з питання щодо підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної інфраструктури району до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.

Керівник району зазначила, що в умовах завершення процесу децентралізації важливо без проблем увійти в опалювальний сезон всім населеним пунктам району, крім того, існують певні проблеми з фінансовим станом окремих комунальних підприємств.

Представники місцевих рад доповіли про стан готовності житлового фонду та зупинилися на шляхах вирішення проблемних питань.

По м. Світлодарськ ще не розпочаті роботи по заміні трубопроводів теплопостачання та каналізаційних випусків у загальній сумі 1019,195 тис.грн., придбані матеріали на суму 400,00 тис.грн.. Будуть розпочаті тендерні процедури на визначення виконавця робіт.

В м.Часів Яр вирішується питання по погашенню заборгованості за отриману ВРЖП м.Часів Яр теплову енергію перед ПАТ «ЧВК» у судовому порядку. Зараз ведуться роботи з відключення споживачів від виробничих котельних ПАТ «ЧОК» та переведення на автономне (індивідуальне) опалення 36 житлових будинків. ОШ № 15 буде опалюватися від котельної комбінату, як і раніше.

В смт. Миронівський ведуться роботи по ремонту дитячого садку. Разом з тим КП «МИРКОМ» має заборгованість за електроенергію та перед бюджетом.

В селищі Новолуганське не завершені роботи з термомодернізації багатоповерхових будинків, зокрема будинку № 26 у кварталі Дружба; з капітального ремонту ДНЗ «Івушка»; по ремонту водопровідних мереж.

Начальник фінуправління РДА Любов Бондаренко зупинилась на особливостях надання фін підтримки комунальним підприємствам та додержанням бюджетного законодавства частині неефективного використання бюджетних коштів.

Голова райдержадміністрації зазначила, що станом на 1 жовтня поточного року всі об’єкти та житловий фонд повинні бути готові до початку опалювального сезону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора