A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутській РДА розглянули питання про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення

Дата: 22.09.2020 11:33
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

Голова райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела перше засідання комісії щодо розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

Члени комісії розглянули заяву про призначення грошової компенсації громадянину, внутрішньо переміщеної особи, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Чоловік мешкає в м. Часів Яр з родиною: дружиною та доньками.

18.09.2020 комісією Управління проведено обстеження матеріально-побутових умов за місцем фактичного проживання.

Враховуючи, що всі документи надані Півкіним Д.В. відповідають вимогам Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280, комісія вирішила призначити внутрішньо переміщеній особі, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України грошову компенсацію за належні для отримання жилі приміщення в розмірі 1 494 869,84 грн.

Документи будуть подані до профільного департаменту для подальшої роботи. Компенсація буде виплачуватися шляхом надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджету в порядку черговості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора