A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Які об’єкти Бахмутського району відійдуть до майбутніх ОТГ

Дата: 21.09.2020 09:11
Кількість переглядів: 738

Фото без опису

Під час робочої поїздки голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна оглянула стан об’єктів , які будуть передані до майбутніх ОТГ.

В Часів Ярі керівник району відвідала філію районної бібліотеки. Цей осередок культури – один з найкращих по фондам та по облаштуванню. Працівники ознайомили з формами роботи, показали кабінети будівлі та можливе розташування додаткової літератури. Беручи до уваги, що буде створена Часовоярська ОТГ, то оптимальним варіантом для бібліотечної системи буде передача цілісного майнового комплексу Центральної районної бібліотеки Бахмутського району громаді.

Спільно з директором Комунального закладу "Школа мистецтв м.Світлодарська" оглянули стан опалення будівлі. Вся система опалення потребує заміни, вже не один рік музична школа входить зиму проблематично. Голова райдержадміністрації рекомендувала Світлодарській міській раді до програми соціально-економічного розвитку включити реконструкцію мереж теплопостачання, наразі в наявності у школи проектно-кошторисна документація. У школі мистецтв навчається 106 дітей, і це один з небагатьох центрів розвитку дітей на території майбутньої ОТГ.

Не залишилися поза увагою керівника і школи району. До кінця поточного року будуть завершені всі заплановані види робіт. Серед найголовніших проектів – встановлення протипожежної сигналізації в Миронівських ЗОШ, ремонт туалетних приміщень в трьох школах, реконструкція покрівлі спортивного залу та приміщень Світлодарської ЗОШ та ремонт спортивної зали Миронівської ЗОШ № 2. Цілісні майнові комплекси будуть передані до нових ОТГ після звернення відповідних рад. До кінця бюджетного року утримання буде здійснюватися районом.

Тетяна Єрохіна поспілкувалася з керівництвом 23 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області, та з нагоди професійного свята передала вітання та слова подяки за співпрацю. В підрозділі планується реорганізація, але співробітництво припинятися не буде. Сьогодні силами ДСНС вирішується багато питань, від ремонтних робіт по відновленню до обрізки сухих гілок та дерев на територіях місцевих рад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора