A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі продовжують оздоровлення дітей

Дата: 18.09.2020 11:55
Кількість переглядів: 425

Не дивлячись на те, що за вікнами вже вересень, управління праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації продовжує інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо можливостей оздоровлення та відпочинку дітей Бахмутського району, що потребують особливої уваги.

18 вересня 2020 року до КП ОДМСОК «Перлина Донеччини», який розташований у м. Святогірськ Донецької області, розпочалася ІІ оздоровчо-відпочинкова зміна.

Діти району також матимуть можливість відвідати цей заклад. Сьогодні до табору заїхали 25 дітей пільгових категорій Бахмутського району (в тому числі Сіверської ОТГ - 1 дитина та Соледарської ОТГ - 4 дитини), які протягом 21 дня відпочиватимуть за бюджетні кошти серед своїх однолітків. Відпочинок дітей здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету, що виділені за ініціативою голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка.

Святогірськ зустрів дітей своїми мальовничими ландшафтами, багатими культурно-історичними пам’ятками в лікувально - кліматичних умовах. Все це створює чудову можливість для відпочинку та оздоровлення.

Діти не тільки будуть оздоровлюватися та відпочивати, але й пізнають багато корисної інформації, реалізують свої творчі проєкти, продовжать вивчати шкільну програму. Та найголовніше - отримають позитивні враження і знайдуть нових друзів.

Бажаємо дітям гарного відпочинку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора