A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

«ACTED» продовжує допомагати Бахмутському району

Дата: 18.09.2020 10:26
Кількість переглядів: 749

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зустрілася з представниками неурядової організації «ACTED». Обговорили питання подальшої співпраці по питанням техногенної безпеки, презентації нових проектів та зупинилися на ситуації в районі по «ковіду».

В продовження співпраці по проєкту «Запобігання поширенню та реагування на COVID-19 в районах на Сході України, постраждалих від конфлікту», з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, ліквідації та подолання наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня на території Бахмутського району були передані безконтактні термометри для установ та організацій району.

Вимірювачі температури будуть передані до м. Світлодарськ для комунального закладу «Світлодарський міський Палац культури», комунальної установи «Бахмутський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», Молодіжного центру «Імпульс» КЗ «Світлодарський палац культури», комунального підприємства «Веста», музичної школи.

Також термометри отримають Миронівський селищний Палац культури, Молодіжний центр «Вітер змін» КЗ «Миронівський селищний Палац культури», комунальне підприємство «Мирком».

2 одиниці передані смт. Луганське, 1 до с. Кодема та 2 для с-ща Новолуганське: Центр естетичного виховання і дозвілля «Юність», комунальне підприємство «Первомайське».

Організація потурбувалась і про освіту району.

Під час спілкування голова райдержадміністрації розповіла про пожежу в селищі Гладосово, про постраждалих та ліквідацію наслідків . Зі свого боку партнери повідомили, що в рамках своїх програм виділять матеріальну допомогу чоловіку, який залишився без житла.

Бахмутська райдержадміністрація висловлює подяку неурядовій організації «ACTED» і сподівається на подальшу співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора