A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Привітання до дня рятівника!

Дата: 17.09.2020 09:02
Кількість переглядів: 535

Фото без опису

Бахмутська райдержадміністрація висловлює свою вдячність та вітає усіх рятувальників з професійним святом – Днем рятівника. Протягом 2020 року райдержадміністрація тісно співпрацювала з підрозділами ДСНС у відновленні пошкоджених будинків у населених пунктах на лінії розмежування. Саме підрозділи ДСНС перші оперативно реагували на пожежі та інші надзвичайні події, які відбувалися на території Бахмутського району. Зі свого боку райдержадміністрація завжди йшла назустріч рятувальникам. Відповідно до Програми економічного та соціального розвитку Бахмутського району на 2020 рік підрозділам 8 та 23 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області було виділено 2680 літрів дизельного палива, 1440 літрів бензину, забезпечено придбання сучасних засобів зв’язку, придбано прилади радіаційної розвідки та захисне спорядження пожежних-рятувальників.

Дорогі наші рятівники!

Ваша праця особлива, а для нас дуже важлива у зв’язку з тим, що більшість населених пунктів Бахмутського району знаходяться на лінії розмежування.

Цього святкового дня Бахмутська райдержадміністрація бажає усім, вам, міцного здоров'я, миру, добра, затишку і якомога менше тривожних викликів!

Зі святом, вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора