A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Діти Бахмутського району отримали іграшки

Дата: 16.09.2020 17:07
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

16 вересня 2020 року голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна разом із представниками служби у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації відвідала дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, які знаходяться в прийомних сім’ях та під опікою.

Зустріч відбувалася з дорослими та дітьми в м. Часів Яр та с. Калинівка 30 дітлахів, отримали різноманітні іграшки, які зберігалися на складі Одеської митниці, Державної митної служби, та були поміщені у режим відмови на користь держави, передані до Донецької облдержадміністрації та службі у справах дітей Бахмутської райдержадміністрації для забезпечення передачі іграшок дітям-сиротам, та дітям позбавлених батьківського піклування, які знаходяться в прийомних сім’ях та під опікою.

Керівник району передала іграшки дітям та зазначила, що пріоритетом залишається охорона дитинства, і зустріч цьому підтвердження.

Передача іграшкових наборів триває, тому найближчим часом всі діти-сироти, та діти позбавлені батьківського піклування які знаходяться в прийомних сім’ях та під опікою отримують яскраві іграшки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора