A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Мешканцям Бахмутського району виділили матеріальну допомогу

Дата: 16.09.2020 11:28
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

 

32 мешканця Бахмутського району отримають матреіальну допомогу за результатами засідання комісії з питань надання допомоги мешканцям району.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям району за участю представників місцевих рад.

На розгляд комісії було винесено 37 заяв від громадян району. Кожне звернення розглядалося окремо і були враховані всі обставини, а саме відповідність документів, наявність довідок та актів, а також. наскільки людина потребує допомоги.

За результатами засідання були прийняті рішення надати матеріальну допомогу 4 особам, які мають тяжкі онкозахворювання, 3 громадян потребують операційного втручання або вже були прооперовані, 6 мешканців мають хронічні захворювання. Під час розгляду до уваги брали наступне: чи користується заявник програмою «Доступні ліки»,забезпеченість безкоштовними пільговими рецептами, перебування у лікарнях за рахунок районного бюджету.

Згідно положення про комісію всім ювілярам (15 осіб) була виділено матеріальна допомога у розмірі 500 грн. кожному.

Окремо обговорили і прийняли позитивне рішення про виділення матеріальної допомоги 4 постраждалим від пожежі в селищі Гладосово.

В черговий раз голова комісії зазначила, що місцеві ради можуть і повинні також надавати допомогу людям,які опинились в складних життєвих обставинах. Для цього необхідно прийняти відповідні рішення. Мова йшла про сільські і селищні ради, які мають перевиконання бюджетів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора