A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Оздоровлення та відпочинок дітей Бахмутського району

Дата: 15.09.2020 15:09
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

Закінчився літній оздоровчий та відпочинковий період.

Впродовж всього періоду оздоровлення спеціалісти управління праці та соціального захисту Бахмутської райдержадміністрації проводили інформаційно - роз’яснювальну роботу серед батьків дітей, що потребують особливої уваги, з приводу можливостей відпочинку їх дітей. Нажаль карантинні заходи негативно вплинули на кількість охоплених дітей. Але не дивлячись на це, с початку року оздоровлено 36 дітей за рахунок коштів всіх рівнів бюджетів. Наразі сьогодні завершується перша оздоровча зміна КП «ОДМСОК Перлина Донеччини». 13 дітей Бахмутського району (в тому числі СіверськоЇ ОТГ- 1 дитина, Соледарської ОТГ - 1 дитина), які потребують особливої  соціальної уваги та підтримки повертаються після оздоровлення та відпочинку з КП «ОДМСОК Перлина Донеччини». Зміна тривала 21 день з 26.08.2020 - 15.09.2020 року.

Під час зміни діти зміцнили здоров’я, змістовно провели свій час, беручи участь у різних спортивних змаганнях, конкурсах та екскурсіях. Діти повернулися дуже задоволені та відпочилі, а також виявили бажання наступного року поїхати ще раз на відпочинок. 

Вже сьогодні спеціалістами управління праці та соціального захисту Бахмутської райдержадміністрації ведеться робота щодо відправлення на відпочинок та оздоровлення дітей Бахмутського району на другу зміну в КП «ОДМСОК Перлина Донеччини».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора