A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про бюджет, стан готовності до об’єднання – про що йшла мова на нараді голови Бахмутської РДА

Дата: 15.09.2020 13:15
Кількість переглядів: 1147

Фото без опису

Голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна провела розширену нараду з питань життєдіяльності району в умовах завершення процесу децентралізації. Керівник району зробила акцент на своєчасне формування бюджету ОТГ, врахування потреб всіх організацій і установ для прогнозу. Фінансове управління райдержадміністрації працює в тісному контакті з обласним департаментом фінансів, бухгалтерами місцевих рад.

Під час наради обговорили питання початку процедури передачі соціальних об’єктів від Вуглегірської ТЕС . Вже сьогодні необхідно брати до уваги стан об’єктів, штатний розпис, кошторис на рік. На сьогодні мова йде про спорткомплекс з басейном та гуртожиток. Окремо йшла мова про необхідність створення в громаді ЦНАПу. Керівник району нагадала скільки необхідно було часу, щоб центр адмінпослуг запрацював в Часів Яр, а Світлодарській ОТГ питання і досі відкрите.

Головні лікарі проінформували про ситуацію з COVID-19 на території району та зауважили на дотриманні вимог карантину. Голова райдержадміністрації висловила свою позицію стосовно масових заходів і рекомендувала утриматися від святкувань свят з залученням дітей та делегацій з інших населених пунктів Бахмутського району. Штучний підвіз людей може привести до спалаху інфекції а наслідки її дуже важкі. В той же час начальники відділу освіти та культури і спорту доповіли про забезпеченність засобами дезінфекції та захисту. Тетяна Єрохіна повідомила, що на цьому тижні буде другий транш допомоги від неурядової організації АКТЕД , загальноосвітні школи отримають додаткові термометри,також будуть передані вимірювачі температури і для музичних шкіл. Відділ освіти продовжує тісну співпрацю з міжнародним організаціями та фондами у галузі забезпечення питною водою та покращення якості виховання і освіти. Пропозиція відділу освіти Бахмутської райдержадміністрації стосовно дитячого садка селища Миронівський «Теремок» позитивно розглянута румунською вагенцією з міжнародного співробітництва «Заради розвитку», робота в цьому напрямку продовжується.

Взагалі було зазначено, що всі проекти та програми на 2020 рік повинні бути реалізовані і головним завданням для виконавчої влади залишається – створення комфортних та безпечних умов для кожного мешканця району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора