A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Мешканці Бахмутського району скаржаться на пожежі і «бур'ян»

Дата: 15.09.2020 09:45
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

Під час прямої телефонної лінії голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної надійшло одразу кілька звернень стосовно пожеж внаслідок горіння сухої трави.

Мешканці Часів Яру занепокоєні з ситуацією щодо частих пожеж, що дійсно підтверджується актами ДСНС (після ліквідації осередків пожеж рятувальники готують відповідний документ). Найчастіше горить суха трава. Голова райдержадміністрації направила відповідне звернення до міської ради та до управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Донецькій області. Слід зазначити, що на території міста на окремих ділянках запроваджено карантинний режим з 04 серпня 2020 року, у зв’язку з виявленням повитиці польової на загальній площі 0,22 га.

З районного матеріального резерву виділяються паливно-мастильні матеріали ( дизель, бензин) для ліквідації пожеж. Тільки у цьому році розпорядженням голови Бахмутської РДА було виділено 1440 літрів бензину та 2680 літрів дизельного палива для підрозділів ДСНС.

У зв’язку з ситуацією райдержадміністрація звернулася до органів місцевого самоврядування Бахмутського району посилити роботу по благоустрою насе- ленних пунктів, у тому числі по покосу і вивозу сухої трави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора