A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

До уваги батьків- мешканців Бахмутського району!

Дата: 14.09.2020 11:50
Кількість переглядів: 1407

Фото без опису

Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області (далі – Управління) бере участь в пілотному проекті «монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» у 2020-2021 роках.

Відтепер кожна сім’я, яка має новонароджену дитину та не отримала натуральної допомоги «пакунок малюка», може скористатись своїм правом на грошову компенсацію від держави у розмірі 5000,0 грн.

Станом на 14.09.2020 спеціалістами Управління прийнято та опрацьовано 25 заяв. Батьки, які вже звернулися з заявою до Управління, виплату грошової компенсації у грошовій безготівковій формі шляхом перерахування коштів на спеціальний рахунок відкритий в акціонерному товаристві комерційний банк “ПриватБанк”, отримають вже в цьому місяці. Витратити ці кошти можна буде на дитячі товари та товари для породіллі.

Шановні батьки, просимо  вас звертатися з заявою щодо призначення монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка та необхідним пакетом документів до спеціалістів з питань соціального захисту об’єднаних територіальних громад або до управління праці та соціального захисту населення Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області за адресою: м. Бахмут, вул. Миру, буд. 69.

Продаж дитячих товарів для породіль за спеціальною соціальною карткою забезпечуватимуть заклади роздрібної торгівлі, які долучились до договору про реалізацію проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» підписали додаткову угоду з Міністерством соціальної політики України про приєднання до договору та внесені до Реєстру учасників проекту. Наразі Мінсоцполітики розпочато включення закладів торгівлі та інтернет-магазинів, що приєдналися до договору, до зазначеного Реєстру.

Враховуючи соціальну значущість реалізації цього пілотного проєкту на території Бахмутського району та необхідність його запровадження, просимо долучатися заклади торгівлі та інтернет- магазини до реалізації пілотного проєкту.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора