A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Зустріч представників Регіонального офісу Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців з мешканцями Новолуганської сільської ради та представниками органів місцевої влади

Дата: 27.03.2019 16:56
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

27 березня в смт Новолуганське пройшла зустріч представників Регіонального офісу Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців з мешканцями Новолуганської сільської ради, представниками органів місцевої влади.   У зустрічі взяли участь голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков, керівництво Новолуганської сільської ради.

В центрі обговорення постали найбільш гострі проблеми у сфері соціального захисту, з якими стикаються внутрішньо переміщені особи, мешканці села Травневе та селища Гладосове, питання доступу до медичних послуг, організації транспортного сполучення вищезазначених населених пунктів з       м. Бахмут.

Представники Регіонального офісу Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців були проінформовані про роботу, що проводиться райдержадміністрацією задля забезпечення надання соціальних послуг жителям населених пунктів на лінії зіткнення, наближення медичних послуг до населення, вирішення питання транспортного сполучення с. Травневе,            сел. Гладосове з Бахмутом.

Разом з тим, Дмитро Олександрович зазначив, що на сьогоднішній день, на жаль, не всі проблемні питання розв’язані, й активна співпраця між органами місцевої влади, УВКБ ООН і партнерами надасть можливість покращити соціальне обслуговування жителів населених пунктів на лінії зіткнення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора