A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

На апаратній нараді розглянуті питання соціальної сфери та співпраці з міжнародними організаціями

Дата: 11.03.2019 16:55
Кількість переглядів: 608

11 березня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів соціальної сфери, в.о. начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації.

В ході наради розглянуті питання організації оздоровлення та відпочинку дітей-спортсменів Бахмутського району влітку 2019 року, функціонування закладів і установ освіти, культури, спорту, охорони здоров’я. Пильну увагу Тетяна Іванівна приділила питанням забезпечення медичних закладів вакцинами та своєчасного проведення вакцинації дітей.

Також мова йшла про подальшу співпрацю райдержадміністрації з міжнародними гуманітарними організаціями. Зокрема, відділом економічного розвитку і торгівлі проведена робота щодо підготовки інформаційних зустрічей представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста з керівниками підприємств і підприємцями району, які заплановані на 12 березня  (м. Світлодарськ, Світлодарська міська рада) і 13 березня            (м. Бахмут, Бахмутська райдержадміністрація).

За підсумками апаратної наради керівникам структурних підрозділів надані протокольні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора