A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Мобільний соціальний офіс УПСЗН Бахмутської райдержадміністрації провів виїзні прийоми в селах Сіверської міської ОТГ

Дата: 15.05.2019 16:55
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

       15 травня мобільний соціальний офіс управлінням праці та соціального захисту населення Бахмутської райдержадміністрації провів виїзні прийоми в с. Різниківка та с. Свято-Покровське Сіверської міської ОТГ.

       Працівниками управління праці було прийнято 8 заяв від жителів с. Свято-Покровське     та 8 заяв від жителів с. Різниківка щодо призначення житлової субсидії відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848, зі змінами, внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі», а також одна заява щодо призначення щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам відповідно до Порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання.

       Під час прийому спеціалістами управління праці надавались консультації з питань призначення та виплати всіх видів державної соціальної допомоги, а також роз’яснення щодо порядку призначення житлової субсидії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора