A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про встановлення дружніх зв’язків між Званівською громадою та Овруцькою міською ОТГ

Дата: 22.04.2019 16:53
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

22 квітня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков з робочим візитом побував у с. Званівка, зустрівся з головою Званівської сільської ОТГ Олександром Білицьким і головою Овруцької міської ОТГ Житомирської області Іваном Корудом, який завітав  з метою встановлення дружніх зв’язків зі Званівською громадою та Бахмутським районом задля обміну досвідом.

У ході зустрічі керівники відвідали Званівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, оглянули приміщення сільського будинку культури, де створено молодіжний центр і наразі завершуються ремонтні роботи.

Із зацікавленістю гість із Житомирщини знайомився з досягненнями переможців обласного конкурсу «Український донецький куркуль»:  зустрівся з Юлією Стиранець, яка завдяки участі в конкурсі відкрила в           с. Званівка стоматологічний кабінет, та з мешканецем с. Верхньокам’янське  Олександром Чапликом, керівником сільськогосподарського кооперативу «Чубарич». Овруцький міський голова оглянув господарство «куркуля», де сьогодні утримується 25 корів і виготовляється 46 видів якісної молочної  продукції, яка має великий попит серед населення.

Підводячи підсумки зустрічі, голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков зазначив:

Сьогоднішня зустріч – це важливий крок на шляху налагодження плідної співпраці між двома громадами. Кожна з них живе своїм життям, має певні труднощі, працює над їх подоланням, і дружні стосунки, обмін позитивним досвідом в подальшому можуть сприяти підвищенню спроможності громад у вирішенні складних питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора