A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Дмитро Дресвянніков з робочим візитом побував у Званівській сільській ОТГ

Дата: 13.03.2019 16:52
Кількість переглядів: 788

Фото без опису

13 березня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков з робочим візитом побував  у с. Званівка, зустрівся з керівництвом Званівської сільської ОТГ і громадськістю.

В ході зустрічі керівника району з мешканцями обговорювались нагальні питання життєдіяльності громади, в тому числі й проблемні: необхідність покращення транспортного сполучення села Верхньокам’янське з містами  Бахмут і Лисичанськ, стан автомобільних доріг, медичне обслуговування. За результатами зустрічі порушені проблемні питання будуть всебічно вивчені та розглянуті можливі шляхи їх вирішення. Також Дмитро Олександрович зустрівся з переможцем обласного конкурсу «Український донецький куркуль» Юлією Стиранець, яка завдяки участі в конкурсі найближчим часом відкриє в              с. Званівка стоматологічний кабінет.  

В рамках робочої поїздки керівник району разом з начальником управління агропромислового комплексу і розвитку сільських територій Ольгою Геліч відвідав селянські фермерські господарства «Оберіг» і «Колос», сільськогосподарський кооператив «Чубарич», ознайомився з їх діяльністю та поспілкувався з керівниками щодо планів на майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора