A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Про роботу комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям району

Дата: 22.04.2019 16:52
Кількість переглядів: 537

Фото без опису

22 квітня голова Бахмутської райдержадміністрації Дмитро Дресвянніков провів засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям  району. Діяльність комісії спрямована на дієву підтримку вразливих верств населення, тих, хто, опинившись у складних життєвих обставинах, потребує матеріальної та соціальної підтримки.

Члени комісії розглянули заяви громадян про надання матеріальної допомоги на лікування, забезпечення харчування дітей в школі, а також про надання матеріальної допомоги ветеранам-ювілярам.  

За результатами розгляду документів комісією прийняті рішення про надання 8 громадянам допомоги на лікування на загальну суму 15, 500 тис. грн. За заявами 20 ветеранів з нагоди їх ювілею буде виділено по 500 грн. кожному. З метою забезпечення харчування в школі 28 учнів 5-11 класів (12 дітей з родин ВПО та 16 дітей, які проживають смт Зайцеве) буде виділено кошти в сумі 8,400 тис. грн.

Загальна сума матеріальної допомоги, яка згідно з рішенням комісії буде надана жителям Бахмутського району, становить 33,900 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора