A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Апаратна нарада першого заступника голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної

Дата: 01.07.2019 16:51
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

1 липня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна провела апаратну нараду з керівниками профільних структурних підрозділів. Розглядались питання, що стосуються роботи закладів і установ соціальної сфери у зв’язку з приєднанням Іванівської, Зайцівської, Клинівської, Опитненської та Покровської сільських рад до м. Бахмут.

У полі зору керівника постійно перебувають питання освітньої сфери. Начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Грек проінформував, що в школах району на високому організаційному рівні пройшли педагогічні наради з врученням випускникам свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, випускні вечори. Надзвичайні ситуації не зафіксовані.

В школах триває підготовка до нового навчального року. За кошти державного та місцевого бюджету в Часовоярській  ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 буде проведена заміна вікон. У школу доставлені перші 60 металопластикових вікон. За кошти державної субвенції в Сіверській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 проводиться капітальний ремонт системи опалення. Наразі вже встановлені батареї, тривають роботи з монтажу комунікації тепломережі.

Відділом освіти райдержадміністрації також проводиться робота з придбання оснащення для кабінетів природничо-математичного циклу.

На нараді розглядалось питання придбання житла на умовах співфінансування для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Кец доповіла, що Іванівською сільською радою проведена робота щодо придбання однокімнатної квартири в с. Парасковіївка.

Пильну увагу Тетяна Єрохіна приділила питанням оздоровлення, відпочинку дітей та учнівської молоді району. В.о. начальника УПСЗН райдержадміністрації Лілія Іощенко доповіла про хід оздоровчої кампанії, зазначивши, що об’єднані територіальні громади повільно залучаються до організації  літнього оздоровлення та відпочинку дітей. УПСЗН райдержадміністрації доручено направити відповідні листи до Соледарської, Сіверської міських ОТГ і Званівської сільської ОТГ з метою посилення їх роботи за даним напрямком.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора